За да не се струпват край Русе, превозните средства се

...
За да не се струпват край Русе, превозните средства се
Коментари Харесай

На всяка минута през ГКПП Дунав мост преминава камион

За да не се струпват край Русе, транспортните средства се стопират за изчакване и в региона на град Бяла

Всяка минута през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост " в посока Румъния минава по един тежкотоварен камион. Опашките от тирове през днешния ден са към осем километра от българска страна, оповестиха за Българска телеграфна агенция от граничния пункт, предава.

Оттам показаха, че за денонощие през пункта в посока Румъния минават сред 1200 и 1400 камиона. Трафикът е извънредно натоварен. За да не се струпват край Русе, транспортни средства се стопират и в региона на град Бяла.

Преминаването през моста е било затруднено в последната седмица и поради ремонта на оборудването, който през вчерашния ден е завърши.

От регионалната администрация в Русе осведомиха, че предстоят срещи с румънските управляващи. На тях се чака още веднъж да се обсъдят вероятни ограничения за облекчение на трафика и да се набележат спомагателни дейности, които да понижат колоните от чакащи тежкотоварни коли. Ще се обсъдят също и опциите за осъществяване на митнически и финансов надзор отвън зоната на граничния пункт, както и така наречен надзор на едно прекъсване.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР