За да не останете много разочаровани, не бъдете много очаровани. Всеки

...
За да не останете много разочаровани, не бъдете много очаровани.
Всеки
Коментари Харесай

Егоистични и безразлични: няма да дочакате помощ от тези зодии

За да не останете доста разочаровани, не бъдете доста очаровани.

Всеки човек има собствен обществен кръг – родственици, другари и познати. Сред тях несъмнено има такива, които постоянно ще поддържат, само че има и такива, с които не би трябвало да се свързвате за помощ …

3. Козирог

Представителите на знака мислят на първо място за себе си, по тази причина не се интересуват от решаването на вашите проблеми. Освен това те ненавиждат да си губят времето, тъй че в случай че имате потребност от тяхна помощ, най-добре е да бъдете бързи и съответни. Също по този начин, на Козирозите постоянно би трябвало да им се предложи нещо в подмяна, тъй като „ благодаря “ е неприятна премия за тях.

2. Риби

Когато става въпрос за решение на проблеми, представителите на знака стават пасивни. Рибите постоянно са срамежливи, което им пречи да бъдат дейни и да оказват помощ на други хора. Те също по този начин не помнят и постоянно закъсняват, тъй че в случай че имате потребност от незабавна помощ, най-добре се обадете на някой различен.

1. Стрелец

Стрелците са самостоятелна зодия, те не схващат за какво хората се нуждаят от помощ, тъй като са привикнали да вършат всичко сами. Те рядко желаят помощ, тъй че несъмнено няма да предложат да създадат нещо за вас.

Понякога представителите на този знак импулсивно се съгласяват да ви окажат подпомагане, само че по-късно постоянно намират хиляди оправдания единствено и единствено да не ви оказват помощ.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР