За да направя Америка отново велика и славна, тази вечер

...
За да направя Америка отново велика и славна, тази вечер
Коментари Харесай

Доналд Тръмп отново се устремява към Белия дом

За да направя Америка още веднъж велика и славна, довечера разгласявам кандидатурата си за президент на Съединените щати, съобщи той

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп отново се устремява към Белия дом. Пред няколкостотин свои последователи в курорта Мар-а-Лаго във Флорида Тръмп обяви:

" За да направя Америка още веднъж велика и славна, довечера разгласявам кандидатурата си за президент на Съединените щати ".

Тръмп добави, че се кандидатира, тъй като има вяра, че светът към момента не е видял същинската популярност на това, което тази нация може да бъде и даде обещание още веднъж да сложи Америка преди всичко, предава.

Бившият президент заявява желанието си единствено седмица след неубедителното показване на републиканците на междинните избори за Сената. Партията им е пред сложен избор кой от претендентите да поддържа в конкуренцията за Белия дом, отбелязва АП.

Сегашният президент Джо Байдън упрекна своя предходник, че е провалил Америка.

Байдън също разгласи, че се кандидатира за преизбиране. В обява в Туитър той обвини Тръмп в " атакуване на опазването на здравето " и " ласкаене на екстремисти ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР