За да живее тримесечната Галина, която от петък, 0.6.01.2023 г.,

...
За да живее тримесечната Галина, която от петък, 0.6.01.2023 г.,
Коментари Харесай

Българска майка зове от Турция: Изключват всеки момент апарата на бебе Галина, ако не плащаме 1500 евро на ден

За да живее тримесечната Галина, която от петък, 0.6.01.2023 година, е настанена в интензивно поделение в болница в Турция, родителите ѝ се нуждаят от незабавна финансова поддръжка. Престоят на дребната там е по 1500 евро дневно, а съгласно лекарите би трябвало да остане най-малко 10 дни, с цел да се възвърне от пневмонията, която я поваля безусловно за часове, съобщи OFFnews.bg.



„ Ако не стигат парите да платим за на следващия ден, значи да я изключат от апарата за дишане “, споделя майката Моника, която съумява незабавно да създаде кампания „ Надежда за бебе Галина “ в платформата за набиране на средства за благотворителни дела pavelandreev.bg.

Там са оповестени и всички документи за положението на дребната. 

Галина е дълго чакано бебе, появява се след втора процедура инвитро, само че доста бързаща да види света. Родена е в 28 година с. едвам 980 година Изписана е след 66 дни в неонатологията, 50 от които в кувьоза. Но фамилията ѝ по този начин и не съумява да ѝ се порадва, тъй като се постанова незабавно за стартира битка за зрението.

Процедурата на едното оченце е направена в България, само че за втората се постанова интервенция в Турция, която трябваше да бъде осъществена в събота.

За страдание, дребната се разболява и вместо интервенция, за която фамилията е събрало пари със заеми, Галина е настанена в реанимация, където всеки ден престой се заплаща най-малко 1500 евро. От петък до момента сумата към този момент е по-голяма от събраната за интервенцията, която се отсрочва за неопределен срок.

Единият метод да помогнете на Галина е, като извършите подаяние по сметката на майката Моника Станева. Тя не е НЕ Е дарителска, защото никой не е очаквал, че ще е нужна такава, а майката е в Турция.

Сметката е в банка ОББ

BG95UBBS80021097683140

Титуляр Моника Станева



Ето какво написа майка й:

" Галина е една сбъдната фантазия,на която по този начин и не успяхме да се зарадваме. След 2 опита ин витро се появи тя, бързаща да се запознае със света. Крехка и мъничка,със своите 980гр и изключителна борбеност, тя озари дните ни. След 66 дълги дни в неонатология,50 от които прекарани в кувьоз тя се прибра вкъщи,но и тогава не успяхме да се зарадваме,тъй като бяхме бързо попарени от диагноза,предричаща слепота на едното и око, в случай че не се оперира незабавно. На 13декември и бе направена лазер терапия,която оказва помощ на лявото око да се възвърне,но дясното има потребност от интервенция. За жал тази процедура не се прави в България и се наложи толкоз мъничка и незряла да я доведем до Турция. Тя е с дихателни проблеми, не устоя на дългият път и се разболява тежко с респираторен вирус. В събота заран и бе назначена очната интервенция,но в петък я одобряват по спешост без признаци за живот в интензивна неонатология в Лив Хоспитал Истанбул,където беше планувана и интервенцията. Сега тя е отсрочена и се стараем да запазим живота и преди очите. Сумата е извънредно огромна и непостижима,а времето което имаме да я съберем е малко,тъй като тя е към този момент в интензивно и се заплаща всеки ден. Ако не стигат парите да платим за на следващия ден,значи да я изключат от апарата за дишане. Докторите желаят да остане там най-малко 10дни още до цялостно възобновяване и остава след това обстановката с очите, за която се надяваме да не бъде към този момент късно. Разчитаме на положителното в индивида ❤️
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР