За да бъде изплатена екологичната премия в текущия й пълен

...
За да бъде изплатена екологичната премия в текущия й пълен
Коментари Харесай

Hyundai гарантира екопремиите за електромобилите и зареждаемите си хибриди тази година

За да бъде изплатена екологичната награда в настоящия й цялостен размер, транспортните средства би трябвало да бъдат доставени и регистрирани до 31 декември 2022 година и заявката за BAFA би трябвало да бъде подадено вярно. Корейският производител на коли Hyundai дава на частни клиенти в Германия /защо ли не у нас?/ тази гаранция с обвързващи контракти за покупка, които са подписани в този момент или ще бъдат подписани в близко бъдеще.

Планирането на сигурността и бързата наличност са значими причини за покупка предвид на екологичния бонус за plug-in хибридите (PHEV), който ще изтече в края на годината и несигурността по отношение на това по какъв начин ще продължи екологичният бонус за електрически транспортни средства с акумулатори (BEV). през 2023г.

„ Благодарение на нашите къси времена за произвеждане и доставка, ние можем да подсигуряваме, че електрическите коли и транспортните средства, които са закупени в този момент или скоро, ще бъдат доставени на клиентите до края на годината “, споделя Юрген Келер, управител Директор на Hyundai Motor Германия.

Hyundai дава на частни клиенти гаранция за доставка на Kona Electric до 31 декември 2022 година, в случай че електрическият стилен SUV бъде закупен до 30 юни 2022 година Кратките периоди за доставка на Kona Electric също са резултат от обстоятелството, че електрическият автомобил се създава в чешкия цех на Hyundai в Ношовице и надлежно доставният маршрут до Германия е къс.

Компанията също по този начин дава гаранция за доставка до края на годината за Hyundai Ioniq Elektro и Hyundai Santa Fe plug-in хибрида, в случай че договорът бъде подписан до 30 юни 2022 година Hyundai Tucson plug-in хибридът също ще бъде разполагаем преди края на годината, в случай че бъде закупен до 31 май 2022 година

Поръчка за покупка до 30 април 2022 година подсигурява на частния клиент, че Ioniq 5 ще бъде доставен до края на годината и че купувачът може да разчита на цялостната награда за нововъведения от BAFA и каузи на производителя на Hyundai от 9570 евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР