За четвърта поредна година стартира Академия Иновация в действие“ 2017,

...
За четвърта поредна година стартира Академия Иновация в действие“ 2017,
Коментари Харесай

Стартира четвъртото издание на Академия Иновации в действие


За четвърта поредна година започва Академия „ Иновация в деяние “ 2017, социално-отговорната самодейност, която има за цел да развива предприемаческите умения на младежите. Тя се провежда от компанията „ Солвей Соди “ АД в партньорство с „ Аурубис България “ АД. През това издание младежите ще развиват новаторски хрумвания в областите: “ Ефикасно потребление на ресурсите “, „ Дигитална промяна на българската просвета и обичаи “ и „ Образование на бъдещето “.

За трите години, през които се организира „ Иновация в деяние “, над 300 участници са минали през курсовете на образование и са развили своите хрумвания. Те получават познания и умения за основаване и ръководство на планове, свързани с нововъведенията. Редица планове, които към този момент са образец за сполучливи нововъведения и са придобили гласност, са били замислени и развити точно в границите на Академията.

„ Убедени сме, че днешните младежи са утрешните водачи на България . Затова с наслада влагаме в тяхното обучение, като се надяваме те да останат в страната и да работят за нейното по-добро бъдеще “, сподели във връзка старта на самодейността Спирос Номикос, изпълнителен шеф на „ Солвей Соди “ АД.

Кандидатстването за включване в Академията „ Иновация в деяние “ към този момент е допустимо. Всеки искащ може да попълни документите и още в този момент да съобщи желанието си за присъединяване. Ще бъдат определени общо 100 участници, тридесет от които ще бъдат оповестени до 22 декември 2017 година
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР