За четвърта поредна година Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach

...
За четвърта поредна година Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach
Коментари Харесай

Остават 5 дни до крайния срок за кандидатстване в ПРОМЯНАТА 2017/2018

За четвърта поредна година Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change България търсят индивида с предприемачески дух и мощна мотивация, който е намерил решение по какъв начин да реализира ПРОМЯНАТА в живота на допустимо най-вече деца.

Остават 5 дни до крайния период за кандидатсване. Интересът към самодейността и тази година е огромен - над 200 претендента досега са почнали да попълнят апликационната форма, а последните дни в състезанието всекидневно са най-активният интервал за претендентите. Всички искащи могат да аплайват в състезанието ПРОМЯНАТА 2017/2018 до 23.59 ч. на 18 юли на www.nova.bg/promyanata. Могат да вземат участие както физически лица, по този начин и организации с нестопанска цел.

Петимата спечелили в тазгодишното издание на състезанието ще станат част от така наречен “Инкубатор на ПРОМЯНАТА ” за интервал от най-малко една година. Те ще получават интензивна ежемесечна поддръжка от екипа на ПРОМЯНАТА: професионални образования, самостоятелни съвещания и менторство, необятна медийна поддръжка и достъп до интернационална мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change, с цел да развият своите решения оптимално дейно. Големият победител в самодейността ще получи финансиране в размер на 30 000 лева, а други двама финалисти, с най-вече гласове от онлайн гласуването - по 15 000 лева

“Участието в ПРОМЯНАТА беляза един нов интервал в развиването на Географ БГ и даде доста на нас двамата за израстването ни като експерти. Участието в състезанието е предизвикателство, само че е и най-смисленото нещо, което сме правили, откогато взехме решение да създадем нашия план доскоро повече от три години. И в действителност ни изкачи на напълно друго равнище в нашата работа с децата ”, споделят Евгения и Димитър от Географ БГ, единият от спечелилите в ПРОМЯНАТА 2016/2017.
 Географ БГ
Другите спечелили в миналогодишното издание на самодейността - Даниела и Бояна от ParaKids - допълват: “ПРОМЯНАТА ни даде познания и умения, с цел да осъществяваме нашата фантазия да създадем спорта наличен за децата с увреждания, както и да я превърнем в действително настоящо обществено дружество. Чрез нея получихме и по този начин нужното ни стартово финансиране, с цел да можем да закупим профилирана екипировка и да достигнем до повече деца и с по-тежки увреждания ”.
 Даниела и Бояна
ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да по-добри трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца.

От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 13 000 деца в цялата страна, а всяка година NOVA влага над 190 000 лева, с цел да може позитивната смяна за децата на България да стане действителност. Освен финансовата поддръжка, всяка година Нова Броудкастинг Груп интензивно включва своите чиновници в доброволчески четения, изявленията с претендентите и финалното жури за избора на огромния победител. В допълнение, компанията обезпечава медийна поддръжка за всички финалисти, а нейни чиновници стават техни ментори, с цел да споделят бизнес опит и да им дадат стратегически препоръки.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР