За бурната любов между Наталия Симеонова и Денис Ризов е

...
За бурната любов между Наталия Симеонова и Денис Ризов е
Коментари Харесай

Наталия Симеонова за изневярата, отношенията ѝ с Денис Ризов и другата жена

За бурната обич сред Наталия Симеонова и Денис Ризов е изписано безпределно доста. Техните събирания и раздели не престават да вълнуват медиите и до през днешния ден.

Независимо от всичките истории за изневери обаче, двамата сигурно няма да си кажат в никакъв случай " довиждане ". Поне не в платоническия смисъл на думата. Какво обаче призна самата Наталия що се касае до физическата обич сред двамата. 
                             

От думите на звездната водеща, която мнозина помнят от паметното сантиментално шоу " Море от обич ", излиза наяве и че двамата с Денис не са стигали нито за момент до бракоразвод.

" През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, семейството ни, детето ни ", споделя Наталия в студиото на " Събуди се " по Нова тв този уикенд. " Всичко като че ли беше умерено. И в един момент усетих, че тишината измежду ни започва да тежи. Помолих Магърдич да ми даде 14 дни отпуск. Заминахме за Тампа и там научих за другата жена ".

Аз отдавна съм му дала амнистия. Аз също би трябвало да му искам прошка. Затова че в един момент съм наклонила желанията си към работата или детето. Дотолкова, че той да потърси щастието извън дома ", изповядва се Симеонова. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР