За броени дни полицаи от Шесто РУ разкриха серия домови

...
За броени дни полицаи от Шесто РУ разкриха серия домови
Коментари Харесай

Столични полицаи заловиха 15-годишен за поредица взломни кражби

За броени дни служители на реда от Шесто районно управление (на МВР) разкриха серия домови обири, осъществени от 15- годишен юноша.

Работата на проверяващите почнала на 27 юли, когато в Шесто районно управление (на МВР) гражданин на ж. к. " Овча купел " се оплакал, че от вкъщи му е осъществена кражба на два мобилни апарата, портативен компютър и златни украшения.

Два дни по-късно, на 29 юли в ръководството било обявено за кражба на тв приемник и портативен компютър от жилище, също от адрес в ж. к. " Овча купел ".

На 31 юли гражданин на същия квартал подал тъжба в полицията, че от жилището му били откраднати персонални документи и цигари. При осъществените огледи криминалистите открили, че проникването в домовете е станало през незатворени прозорци или балконски порти.

По случаите са формирани досъдебни производства. В хода на подхванатите оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности служителите на реда открили и задържали 15-годишен столичанин.

Част от откраднатите непознати движимости били открити и конфискувани. След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура, младежът е притеглен като обвинен. Приведен е в център за настаняване в Свиленград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР