За Бритни Спиърс новините напоследък утихнаха, но тя явно не

...
За Бритни Спиърс новините напоследък утихнаха, но тя явно не
Коментари Харесай

Бритни Спиърс с драстична промяна във външния си вид, не иска да се покаже

За Бритни Спиърс новините в последно време утихнаха, само че тя очевидно не си е губила времето и решила да направи някои промени във външния си тип. А какво вършат дамите, когато се вземат решение да трансформират метода, по който наподобяват? Точно по този начин, подстригват се. И Бритни очевидно също го е направила.

Изпълнителката от дълго време е известна с това, че обича да поддържа косата си дълга и руса. Дали обаче в действителност се е сбогувала с визията, която толкоз време ѝ е като запазена марка, няма по какъв начин да бъдем сигурни. И това е по този начин, тъй като самата Бритни към момента го крие.

В Instagram профила си тя разгласява видео (което по-късно изтри), от което проличава, че по-скоро е понижила дължината на косата си. Колко тъкмо - и това не излиза наяве.

" Отрязах цялата си коса... Все още не желая да го демонстрирам ", написа Бритни към поста в Instagram. В клипа тя e с шапка и по тази причина нямаше по какъв начин да забележим по какъв начин наподобява тя с новата си прическа.

Въпреки това, бихме предположили, че по-скоро се е решила на по-драстична смяна във външния си тип. Остава ни да разберем, когато самата Бритни е към този момент подготвена да ни разкрие новата си визия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР