За бързо възмездие за нападателите над медици призова заместник-министърът на

...
За бързо възмездие за нападателите над медици призова заместник-министърът на
Коментари Харесай

Бойко Пенков: Бързо възмездие за нападателите на медици

За бързо отмъщение за нападателите над медици прикани заместник-министърът на опазването на здравето Бойко Пенков, откакто през вчерашния ден лекари от столичната болница " Света Анна " станаха обект на брутална експанзия от страна на пациент. Припомняме, че нападателят беше арестуван, формирано е досъдебно произвеждане.

Бойко Пенков сподели още, че експертният отчет за умрялото 3-годишно дете ще бъде подготвен най-рано след седмица. След като беше затворено интензивното поделение в Педиатричната болница, беше решено да бъдат увеличени местата в Кардиологичната болница и в Пирогов.

Ето по какъв начин заместник-министърът отговори на въпроса има ли проблеми в Педиатричната помощ в София, след рецесията в детската болница:
Бойко Пенков, зам.-министър на опазването на здравето: Няма някакъв проблем, като се изключи интензивните 4 кревати в педиатрията. Другите клиники, които имат интензивни отделения са безусловно подготвени и с медикаменти, и с консумативи, с личен състав да поемат потребностите на София. Така че, проблеми няма.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР