За България това не е просто приятелски мач. Искам да

...
За България това не е просто приятелски мач. Искам да
Коментари Харесай

Младен Кръстич: Не искам отпускане след двете победи в Лигата на нациите

За България това не е просто другарски мач. Искам да виждам развиване в тези млади играчи, без значение, че ще имат спадове. Това съобщи селекционерът на националния ни тим по футбол Младен Кръстаич преди контролата с Кипър на следващия ден вечер от 20 часа, която ще бъде излъчена директно в ефира на Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport. Студийната стратегия започва в 19:30 часа.

Ясно е, че отборът ни ще наподобява по-различно от последните два публични дуела през септември, когато победиха Гибралтар и Северна Македония в Лигата на нациите, поради отсъстващите и новоповикани играчи.

„ В края на полусезона имаме сигнали, че някои от играчите са натоварени и ще би трябвало да играят по-малко минути, само че с нас са и такива, които имаме предпочитание да изпробваме в тези два мача. Не желая да се отпускаме след двете победи, които постигнахме. Показахме, че имаме темперамент и се надявам да потвърдим това на следващия ден. Не разделяме дуелите на значими и по-малко значими. Искаме да убедим играчите, че имат качества и капацитет да се опълчват на всеки “, съобщи пред Българска национална телевизия селекционерът Младен Кръстаич.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР