За Алиша Кийс годината започна със специален личен празник -

...
За Алиша Кийс годината започна със специален личен празник -
Коментари Харесай

Къде Алиша Кийс избра да отбележи личния си празник

За Алиша Кийс годината стартира със специфичен персонален празник - 42-и рожден ден. И какво по-подходящо място да се означи хубавия мотив от слънчевия плаж и топлите талази на океана.
 Алиша Кийс на 42
Алиша Кийс в 23 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Носителката на Грами в никакъв случай обаче не не помни многочислените си почитатели и побърза да ги направи съпричастни със своя празник. Тя показа в обществените мрежи поредност от фотоси от дребното си тропическо бягство. На фрагментите Алиша театралничи или седнала под плажния чадър със секси виолетов бански и зелен коктейл, или пък потопила се в кристалните води на океана.

От фрагментите излиза наяве, че компаньон в плажните завършения на Алиша е нейният брачен партньор, 44-годишният продуцент Касим Дийн (Swizz Beatz). Очевидно е, че двамата се забавляват, изключително сега, в който яздят коне. При това не къде да е, а непосредствено във водата.

А под слънчевите фотоси Алиша написа единствено: „ Енергията на Водолея “, намеквайки за зодиакалния знак, под който е родена.

Точно на 25 януари, денят на рожденият си ден, Алиша разгласява малко видео в Instagram в чест на празника си. Клипът, в който се изясняват преимуществата на водолея, редува фрагменти - в които Алиша е в музикалното студио, на турне, на радостна почивка или пък в своето всекидневие.

Съпругът Касим, от който Алиша има двама сина - Египет (12) и Генезис (8) - също не пропусна да поздрави своята половинка. „ Честит рожден ден на моята невероятна брачна половинка. Пожелавам ти още доста години великолепие. Знаеш, че сме на път да полудеем “, написа той.
 Алиша Кийс, „ Girl on Fire “ и романът, който ще издава
Напълно непредвидения завой в кариерата на Алиша Кийс

Ето с какво се заема този път певицата

През декември Алиша Кийс показа пред People проектите си за 2023 година по повод и на музиката и за личностното си развиване. Всички решения се свеждат до едно: певицата желае да бъде „ неограничена “. „ Искам да опитам всичко, което ще ме накара да се усещам добре. Искам да продължа да проучвам, да опитвам, да се развъртвам, да бъда любопитна за всички занимателни неща “, сподели Алиша.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР