За Алекса от Игри на волята се говори май от

...
За Алекса от Игри на волята се говори май от
Коментари Харесай

Смут в Игри на волята! Виктория проговори за любовта с Але...

За Алекса от " Игри на волята " се приказва май от ден първи на тазгодишния сезон - около извоюваните борби, обичаната му Елица, която отпадна рано от конкуренцията и защо ли още не. От един миг нататък обаче, стартира да се приказва доста и за връзките на сръбския състезател с волейболистката Виктория.

Факт е, че двамата са най-острите характери в шоуто и като такива провокират серия от всевъзможни мнения. Приятелството им във формата нееднократно е било обсъждано от останалите - и най-често неодобрявано. Нещо повече - Виктория бе набедена и от почитателите си в Инстаграм, че е влюбена в Алекса. Отговорът й, предстоящо, провокира двойно повече реакции!



 

" Елица само може да е щастлива, че Алекса е намирал толкоз правилен другар! Защото тъкмо това сме аз и Алекса ", безапелационна е Виктория, която се кълне, че сред нея и сърбина няма прекрачени граници, макар че някои техни моменти в профил приличаха повече на флирт.

" Извоювайте си моето място и ще се веселя да ви виждам ", добави още Виктория на злобарите си, които предизвика да последват стъпките й в шоуто, с цел да има и тя шанса да ги разяснява в профил, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР