За 8-ми март Viasat World събира няколко впечатляващи жени в

...
За 8-ми март Viasat World събира няколко впечатляващи жени в
Коментари Харесай

Героините на Viasat World в Деня на жената

За 8-ми март Viasat World събира няколко впечатляващи дами в ефира на ТВ каналите си Epic Drama, Viasat Explore и Viasat Nature, както и по Viasat History. От изумителното преобразяване на Рут Уилсън в „ Госпожа Уилсън “ по Epic Drama, през физическата и психическа резистентност на спасителките Джейд Тауърс и Ели Фаранда в „ Австралийски избавителен отряд “ по Viasat Explore до пристрастеността към природата на оксфордския зоолог Луси Кук в „ Разговор с животните “ по Viasat Nature, ще забележим доста борбени женски персонажи.

Позната ви от известния сериал „ Аферата “, Рут Уилсън е в ролята на предшественичката си Алисън Уилсън, по чиито записки е основан минисериалът „ Госпожа Уилсън “ в маратонно лъчение на трите епизода от 22:00 часа този петък по Epic Drama. Участват още Йън Глен (Game of Thrones), Кийли Хауис (Bodyguard), Фиона Шоу (True Blood).



Действието в „ Астралийски избавителен отряд “ се развива в района Уитсъндей в Северен Куинсланд. Австралийският избавителен отряд подхваща сериозни и рискови избавителни задачи, в които една неточност може да аргументи съществени физически травми или финансова злополука. Вижте безстрашния дамски дует Джейд Тауърс и Ели Фаранда в маратон на първите пет епизода от поредицата от 19:00 часа по Viasat Explore. 



Зоолог, ТВ продуцент, водещ и създател, Луси Кук ще показа „ Разговор с животните “ от 18:55 часа по Viasat Nature, където цялата вечер на 8 март ще бъде отдадена на впечатляващата й работа. Другото ѝ предаване „ Удивителни раждания при животните “ е от 20:55 часа.



Снимка: Viasat Nature

Най-добрият ТВ канал за история на остарелия континент, Viasat History, ще показа „ Жени воини “ в три следващи вчери от 18:10, започвайки от 8 март, петък. В тази документална поредност в три елементи се срещаме с някои от най-яростните и емблематични дами воини на всички времена - дами, служили като редови бойци, елитни бойци или военни водачи от 5-ти век пр.н.е. до през днешния ден.

Военната история наподобява доминирана от мъже. До момента, в който археологически находки и най-новата изследователска работа на един от най-хубавите американски професори изцяло прекатурват вижданията ни за историята на военното дело и ролята на дамите.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР