За 50 години Митко Тимчев от Вършец, който е един

...
За 50 години Митко Тимчев от Вършец, който е един
Коментари Харесай

Колоритният Митко Тимчев от Вършец е един от участниците във Фермата 4

За 50 години Митко Тимчев от Вършец, който е един от новите участници във телевизионния формат „ Фермата “4, е претърпял съвсем всичко. Бил е десантчик - парашутист, бил е и преподавател по история, бил е злобен лидер на най-сериозната мутренска бригада в Северозападна България. През 1992 година го отвличат. “Аз си бях със смъртна присъда, само че нещата се оправиха. От тези хора, които ме отвлякоха сега 7 не са сред живите”, споделя Митко. Днес бизнесът му е напълно транспарантен, той е футболен управител и продава футболисти на съветския и казахстанския пазар.
Митко израства в семейство на учители, за това учи и славянска лингвистика в Софийски университет, а в следствие става преподавател по история във Вършец, преди да се случат всички катаклизми в живота му. Семейното му състояние, е не по-малко колоритно. Като студент се дами за единствената унгарка в университета, от която има две дъщери, които през днешния ден са на 26 и 28 години. Следва втора жена, от която има едно момиче на 23 години, а сега е щастливо привързан.
“С всичките си деца и дами съм в съвършени връзки и всички ме обичат”, споделя Митко. Най -голямата пристрастеност на колоритния участник са рисковите спортове. “Стане ли въпрос за съревнование, всичко е въпрос на живот и гибел. Мен такива епилирани момченца изобщо не ме тормозят, по двама ще ги взема и ще ги мачкам. Като валяк съм, ей! Защото ние парашутистите започваме там, където другите свършват. Няма какво да ме спре”, приключва представянето си Митко.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР