За 27-и пореден път МВР връчи наградите в конкурса „Пожарникар

...
За 27-и пореден път МВР връчи наградите в конкурса „Пожарникар
Коментари Харесай

Инспектор Георгиев е най-добрият контрольор по пожарна безопасност

За 27-и следващ път Министерство на вътрешните работи връчи премиите в състезанието „ Пожарникар на годината” и отличи най-хубавите огнеборци, спасители и доброволци за 2021 година Първи в категорията " Контролна активност " е контрольор Галин Георгиев от Районната слубжа по пожарна сигурност във Велики Преслав.

Той управлява спазването на разпоредбите и нормите за пожарна сигурност в десетки огромни обекти, подлежащи на сложна инспекция, като някои от тях са с извънредно висока степен на заплаха и трудност. За годината е направил близо 270 контролни и тематични инспекции, като е взел присъединяване и в 10 сложни инспекции.

За сложен победител „ Пожарникар на годината “ за 2021 година беше разгласен комисар Дарин Димитров, шеф на РДПБЗН-Добрич. Той е един от хората, управлявали на място интервенцията при евакуирането на деветимата моряци от заседналия край Камен бряг транспортен съд м.г.

Две са груповите награди - на пожарните екипи от Варна и Благоевград за висок професионализъм и подготвеност.

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков поздрави носителите на наградите. На над 55 хиляди катастрофи за година се отзовават чиновниците на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР