За 2018-та година приоритетите на ГЕРБ в парламента ще бъдат

...
За 2018-та година приоритетите на ГЕРБ в парламента ще бъдат
Коментари Харесай

Приоритетите на ГЕРБ в парламента за 2018-та: ред, сигурност, образование и здраве

За 2018-та година целите на ГЕРБ в Народното събрание ще бъдат свързани с начинания в областта на реда, сигурността, опазването на здравето, образованието и пазара на труда. Това сподели в декларация от името на ГЕРБ зам.-председателят на партията Цветан Цветанов.

Бившият вътрешен министър изрази подготвеност за диспути към ветото на президента за антикорупционния закон. Повторното разглеждане на проектозакона ще бъде на следващия ден, 12 януари.

„ Всяко отсрочване на антикорупционното законодателство, обаче, всъщност работи в интерес на корупцията и отсрочва във времето ефикасната правосъдна промяна. И тук стартира да става за следващ път ясно кои са проводниците на тактики за отсрочване на антикорупционното законодателство “, съобщи Цветанов.

„ Българското общество би трябвало да е наясно, че за корупцията няма желана партийна багра. Хората у нас обаче помнят от кое място потеглиха корупционните практики и кои бяха техните лица. Сега същите хора трансформират тематиката за корупцията в политически инструмент, с който се надяват да реализират задачите си за промяна на властта “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Приоритетите ни в областта на външната политика са присъединението на България към Шенген и еврозоната, както и отпадането на Механизма за съдействие и инспекция. Неизменно ще отстояваме и позицията си, че присъединението ни към Шенген би асъдействало за по-добрата отбрана на външните граници на Европа, съобщи още Цветанов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР