За 2018 година си пожелавам да чуя тати от Мануела.

...
За 2018 година си пожелавам да чуя тати от Мануела.
Коментари Харесай

Бащата Красимир Горсов: Мечтая да чуя тати от Мануела

" За 2018 година си поисквам да чуя " тати " от Мануела. Искам да излезем на разходка двамата, само че не да я нося на ръце, а да върви до мен. Мисля, че това е нейната година! Имам някакво вътрешно чувство. Знам, че тази година ще се случат доста положителни и позитивни неща за нея! "

Това самопризнание направи пред " България Днес " бащата на Мануела Горсова - Красимир. Историята на момичето потресе цяла България преди повече от 10 години, само че към момента тежко отеква в душите на хората. В злощастния 5 август, международният първенец по фигурно пързаляне - Максим Стависки, качил се пийнал зад кормилото, премаза с джипа си младото момиче и приятеля й Петър. Инцидентът стана на един от завоите край река Ропотамо, покрай Приморско. Момчето не оживя, а Мануела към този момент десетилетие е в будна кома.

" За Мануела празници няма! Тя схваща всичко. Знае, че е Коледа, Нова година, само че не мисля, че се усеща добре. Мога да видя всичко в погледа й, без да приказва! "

Празниците младото момиче посрещна в стеснен фамилен кръг - с майка си Диана и татко си Красимир . В първия ден от Новата година бяха посетени от дългогодишният им другар Влади Въргала, който е неразделно до тях и в никакъв случай не пропуща да поздрави Мануела за даден празник.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР