За 18-ти път, инициативата на 24 часа отличи най-достойните българи

...
За 18-ти път, инициативата на 24 часа отличи най-достойните българи
Коментари Харесай

Отличиха най-достойните българи на годината

За 18-ти път, самодейността на " 24 часа " отличи най-достойните българи на годината.

В класацията тази година попаднаха хората на първа линия в битката с ковид, бизнесмени - донори, дали от личния си джоб за обективни дела, самоотвержени младежи, скочили да избавят непознат живот и доста други, за които положителното е метод на битие.

Сред отличените тази година е и екипът на " С Българска национална телевизия на Училище ", които за броени дни проведоха снимането на видеоуроци по Българска национална телевизия 2 по време на изключителното състояние и помогнаха на учениците да не изостават с уроците си.

Илия Савов не е имал щастието да каже " мамо " и е израснал в обществени домове. Късметът му обаче работи за друго - има способността да намира непознати движимости и да ги връща на притежателите им.

" Това е подарък от дядо Боже, аз го назовавам както дядо Владика споделя, че вярвай, че Господ ти оказва помощ и аз имам вяра ", споделя Илия пред Българска национална телевизия.

Една от най-впeчатляващите истории е, когато след благотворително рали в Смолян, Илия намира детска чанта цялостна с съвсем 10 000 лева

" Отварям, цялостно с евро, с български пари и 9 дебитни карти с пин кодовете, аз напряко се побърках, като взех да ги броя по 100 по 500 и крещя това не е допустимо, аз напряко се побърках ", споделя Илия.

Илия работи на касата на зимния курорт " Пампорово ", добър скиор е и благодари на всички, които му оказват помощ в нелекия живот.

Наградата му бе връчена от журналиста на БНТ- Добрина Чешмеджиева с думите: Вие сте горделивост и образец за всеки!

Николай Табаков и Милен Иванов от екипа на БНТ2 са отличени за неуморната си работа по организирането на специфичното наличие на безплатните уроци " С Българска национална телевизия на учебно заведение ".

Уроците бяха извънредно сполучливи и доближиха до над 1 милион души по време на изключителното състояние.

И двамата си пожелават " С Българска национална телевизия на учебно заведение " да продължи, само че не поради наново въвеждане на изключително състояние.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР