За 14-ти път Медицински център /МЦ/КИРМ Света Елисавета“ – Плевен

...
За 14-ти път Медицински център /МЦ/КИРМ Света Елисавета“ – Плевен
Коментари Харесай

МЦ КИРМ “Св. Елисавета” - Плевен отбеляза Празника на детето със специална програма

За 14-ти път Медицински център /МЦ/КИРМ „ Света Елисавета “ – Плевен провежда празник на децата. Събитието обичайно се организира в Деня на детето – 1 юни, като то беше изпълнено с доста радостни игри, дарове и изненади.



В програмата на детския празник се включиха и танцьори от Клуб„ Северняците “ с началник Джейлян Демирев, като изявата им приключи с право българско хоро, в което се включиха медици и родители, както и шефът на МЦ КИРМ „ Света Елисавета “ – Плевен, доцент Емилияна Конова.



Над 1700 са децата, родени посредством методите на асистираната репродукция в интервала от основаването на МЦ КИРМ “Света Елисавета ” в Плевен през 2007 година до края на 2022 година Общият % на клиничните бременности пък е съпоставим с най-високите европейски и международни стандарти в региона на репродуктивната медицина. Тази статистика е мотив за наслада, горделивост и голяма мотивация за бъдещи триумфи на екипа на центъра.

Управителят на МЦ КИРМ " Света Елисавета " - Плевен доцент доктор Емилияна Конова д.м. показа за Дарик радио:

„ Всяка година на 1 юни при нас идват наши фамилии с порасналите си деца от цялата страна, тъй като те по някакъв метод са привързани към центъра. Те дълго време са го посещавали, минали са един дълъг интервал на прегледи и проучвания и по този начин се свързват прочувствено с екипа - с лекарите, сестрите и акушерките.

Събирайки децата в този ден, ние виждаме, какъв брой са пораснали те и какъв брой са доста, което е огромна наслада за тях, само че е и огромно задоволство за нас.

1-ви юни е надали не наш професионален празник, тъй като в действителност това е плодът и резултатът на всички наши старания и на това, на което сме се посветили.

Виждайки, че си заслужава, ние се зареждаме с нови сили, нова сила и непрестанно желаеме да подобряваме всичко, което вършим. Медицината се развива непрекъснато и ние се стараем да бъдем в крайник “, сподели доцент Конова.



През годините, активността на Медицински център КИРМ „ Света Елисавета “ се разшири и се реализира и в градовете Пловдив и Бургас.

„ Ние имаме пациенти от цялата страна и консултациите и работата ни с пациенти в Пловдив и Бургас е в полза на хората в тези елементи от Южна България.

Консултираме освен двойки с репродуктивни проблеми, само че и постоянно боледуващи деца и възрастни, което е един огромен проблем, дружно с алергиите да вземем за пример.

Ролята на нашия център, както и ролята на клиничните имунолози в нашето съвремие става все по-голяма и те са все по-необходими “, добави шефът на МЦ КИРМ „ Света Елисавета “ – Плевен, доцент Д-р Емилияна Конова д.м.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР