За 13-ти пореден път това чудесно събитие дава възможност на

...
За 13-ти пореден път това чудесно събитие дава възможност на
Коментари Харесай

Министърка удари едно винце в Стария Пловдив

За 13-ти следващ път това отлично събитие дава опция на виното да дефилира през улиците на една от най-прекрасните туристически дестинации - град Пловдив. Това сподели в приветствието си при откриването на " Дефиле на младото вино " служебният министър на туризма,предаде кореспондент на Plovdiv24.bg.

“И тази година гроздето даде своя плод, гроздоберачите го набраха, а винопроизводителите напълниха бъчвите. И то тук, в Пловдив, регионът, прочут с винарството, а и с доста положителни планове за винен туризъм ", сподели Балтова. “Истината е тук, в чашите на щастливите хора. Истината е както при щастливите хора, по този начин и при тези, които таят горест, само че виното ги успокоява. Пожелавам ви здраве и да посрещнете още по-благодатна година и да се радвате на своя труд и на здраве на своето семейство! Нека пребъде дефилето на младото вино и една сполучлива 2022 година, когато за 14 път да бъде провеждат този ярък фестивал! ", сподели още Балчева.

“Приятно е да има такива мероприятия и когато триумфът зад тях е забележим ", сподели пловдивският кмет. “Днес отдаваме значимото на хората в този отрасъл от региона ", каза кметът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР