За 11 март 2022 година бе насрочено делото за убийството

...
За 11 март 2022 година бе насрочено делото за убийството
Коментари Харесай

През март започва делото за убийството на 2 деца в Сандански

За 11 март 2022 година бе планувано делото за убийството на двама малолетни от град Сандански. Делото ще се гледа при закрити порти, реши на разпоредителното съвещание през днешния ден Окръжен съд - Благоевград.

Малко след началото на съвещанието обвинената се почувства зле. Съдия Атанас Маскръчки разгласи отмора, извикан бе екип на Спешен център-Благоевград.

След прегледа лекар Владимир Рабаджийски съобщи, че положението на обвинената е приемливо, тя е контактна и насочена, само че е под влияние на успокоителни средства. Лекарят сподели, че делото може да продължи.

Съдът изслуша държавното обвиняване, което упорства мярката „ задържане под стража “ да остане в действие и поддържа молбата на Георги Трайков - татко на двете деца, да се яви като частен обвинител.

Той упорства за цивилен иск за обезщетение в размер на 350 хиляди лв. за всяко едно от децата му, в едно със законната рента.

Защитата на обвинената настоя делото да се гледа при закрити порти, както и да бъдат изслушани девет очевидци, които са имали информация за упражнено домашно принуждение върху обвинената.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР