За 10-а поредна година на 16-ти октомври в Зала Витоша

...
За 10-а поредна година на 16-ти октомври в Зала Витоша
Коментари Харесай

Деканът на Стопанския факултет доц. Атанас Георгиев се включи в откриването на 10-ото издание на „Левчето“

За 10-а поредна година на 16-ти октомври в Зала „ Витоша ” на парк-хотел Витоша се организира „ Левчето ” – събитие за младежи, целящо да увеличи финансовата им просветеност, проведено от младежката организация „ AIESEC България ”.

Стопанският факултет е обичаен сътрудник на самодейността от самото ѝ основаване.

Деканът на Стопанския факултет доцент доктор Атанас Георгиев се включи в откриването и поздрави AIESEC България за устойчивостта на самодейността и за позитивния образец, който дава – свързване на студенти с водещи компании и практици. Доц. Георгиев акцентира, че и за Стопанския факултет свързването на теорията с практиката е съществена цел и конкурентно преимущество.

Доц. Георгиев насърчи студентите да употребяват опциите за професионални контакти по време на събитието и пожела триумф на всички тимове, които ще се състезават в симулацията. „ Левчето “ е събитие, уместно за всеки, който желае да обогати финансовата си просвета, ревизира знанията си на процедура и да откри нови професионални контакти. Традиционно събитието протича на два стадия – първият е панелна полемика, на която експерти в региона на вложенията, банкирането и персоналните финанси дават скъпи препоръки по отношение на персоналните финанси и първите стъпки в вложението. Втората част е запазената марка на „ Левчето ” – капиталовата симулация, където участниците имат шанса да ревизират знанията си във вълнуващо пресъздаване на финансовите пазари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР