З лоупотреби за десетки милиони при обществени поръчки в земеделието

...
З лоупотреби за десетки милиони при обществени поръчки в земеделието
Коментари Харесай

Бозуков: Злоупотреби за десетки милиони при обществени поръчки в земеделието

З лоупотреби за десетки милиони при публични поръчки в земеделието са разкрили от отрасловото министерство, заяви пред публицисти земеделският министър Христо Бозуков. Данни за несъответствия са изпратени до прокуратурата и Агенцията за държавна финансова ревизия.

Редица пропуски при провеждането на публичните поръчки има във всяка организация и всяко комерсиално сдружение ,

а общо средствата от злоупотребите се пресмятат на десетки милиони, акцентира служебният министър Христо Бозуков:

"Например, доста необичайно в Българската организация по сигурност на храните съвсем всички функционалности, които би трябвало да се извършват от самата организация, са превъзлагали на външни сдружения и то за много пари ".

Министър Бозуков заяви, че

в края на юли ще стартира приемането на документи за финансиране по две ограничения в помощ на компаниите в лозаровинарския бранш .

Общият бюджет, от който ще могат да се възползват те, е близо 56 милиона лв..

Завършвайки мандата си служебният екип ще остави като завещание на идващия напълно нов закон за кооперирането като едно от приложенията му ще е във връзка с лозарството и винарството. Положени са и основите за нов гаранционен фонд за дребните и междинни лозапроизводители.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Дете пита татко си: - Тате, като беше дребен, имаше ли компютър? - Не - дава отговор бащата. - А плейстейшън? - Не. - Джиесем?!? -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСАЩ предизвести, че би трябвало да се постави завършек на осъществяваните от територията на Русия кибератакиСделката е разумна стъпка в уговорката на United Group да дава телекомуникационни услуги от най-ново потомство на хърватските потребителиЗаключителната среща от конкуренцията за европейската купа може да бъде проследена и онлайн на PLAY DIEMA XTRAСекциите в чужбина са с 69% повече спрямо изборите през априлЕто какво би трябвало да извършите в изборния денБъдете виновни, спазвайте отдалеченост, стерилизация и дисциплинираност, молят от ЦИК„ Глава на мечка “ е една от дребното рисунки на италианския ренесансов занаятчия, която към момента е частна собственост6+1 обединения с посланичество в идващото Народно събраниеСъздаването на запаса и лекарствените артикули, които ще бъдат включени в него, ще бъдат избрани със заповед на министъра на здравеопазванетоПортландският шпионски пръстен е един от най-прословутите по време на Студената война. В сърцето му обаче стои една невероятна любовна афераСали Дейвис упорства държавните управления " да работят в този момент " " Давано е самун, дърва, брашно, леща, несъмнено и пари ", уточни вътрешният министърКак смятате - наподобява ли Лиса Транел на известната актриса?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР