Ювентус ще отправи оферта за закупуването на Сергей Милинкович-Савич от

...
Ювентус ще отправи оферта за закупуването на Сергей Милинкович-Савич от
Коментари Харесай

Ювентус ще се опита да вземе Милинкович-Савич отново през януари

Ювентус ще насочи оферта за закупуването на Сергей Милинкович-Савич от Лацио през януари 2023-а година, разгласи италианският ежедневник Gazzetta Dello Sport.

28-годишният сръбски нападател от дълго време е цел на гранда от Торино, само че все още до трансфер по този начин и не се стигна. Клубът обаче е подготвен да направи нов опит да притегли Милинкович-Савич през идващия трансферен прозорец.

Тимът на Ювентус събра едвам 13 точки след девет кръга в Серия А и заема осмо място във краткотрайното класиране. Според източника, управлението на клуба е взело твърдо решение за закупуването на нападателя след провалянето от Милан с 0:2 в последния кръг от италианския шампионат. Не е ясно обаче дали президентът на Лацио Клаудио Лотито ще се съгласи да продаде огромната звезда на тима през януари. Клубът от Рим изиска най-малко 100 милиона евро за футболиста през миналото лято.

През август сътрудникът на Сергей Милинкович-Савич Матея Кежман разяснява, че клиентът му би желал да продължи кариерата си в отбор, който е постоянен участник в Шампионската лига.

Juventus will try to sign Milinkovic-Savic this January.

They’re working on signing Sergej in January as his contract expires in 2024 and Lotito has promised he’d let him leave if a good offer comes in.

Juve are planning to offer between €50-60M including bonuses.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР