Ювентус се нуждае от шамар, за да се събуди на

...
Ювентус се нуждае от шамар, за да се събуди на
Коментари Харесай

Пирло: Трябаше да ни зашлевят, за да започнем да играем

Ювентус се нуждае от пестник, с цел да се разсъни на мачовете, защото атмосферата по стадионите е приспивна, съобщи старши треньорът Андреа Пирло след 1:1 с Верона нощес. Юве има единствено две победи от пет мача и заема 5-о място с 9 точки.
Пирло добави, че схваща футболистите, които гледат необичайно празните трибуни поради пандемията от COVID-19, само че желае да им съобщи, че би трябвало да се приспособяват към новите условия.

" През първото полувреме играхме по този начин, че по-скоро седяхме и гледахме. Не бяхме нападателни в средата на терена и отново имахме няколко положителни шансове за гол, съобщи Пирло, чийто тим изоставаше в резултата след час игра.

“Имахме добра реакция след техния гол, само че очевидно би трябвало да ни зашлевят пестник, с цел да се събудим. Но е напълно друго, когато играем в Шампионската лига. Самата аудитория към терена ти оказва помощ да вдигнеш равнището си. Ще забележим в този момент по какъв начин ще бъде,” съобщи Пирло, чийто тим приема Барселона в сряда.

“В мача с Верона атмосферата си беше напряко сънотворна, приспивна. Трябва да отбележим обаче, че мачовете с този съперник, както и с Аталанта постоянно са били сложни за нашия тим. Но каквото и да е, задачата на Юве е да печели постоянно, тъй че играчите би трябвало да са наясно с това, добави някогашният полузащитник.

" Когато играем с тези два противника, за техните играчи е по-специално. Борят се крепко. Ние се опитахме да преодолеем тяхната преса и считам, че изключително през второто полувреме, ни се получи сносно, съобщи още Пирло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР