Ювентус регистрира загуби от над 80 милиона евро за втората

...
Ювентус регистрира загуби от над 80 милиона евро за втората
Коментари Харесай

Ювентус с колосални финансови загуби

Ювентус записва загуби от над 80 милиона евро за втората половина от фискалната година, която е за интервала януари – юни, оповестиха от италианския гранд.

По този метод общите загуби, които Ювентус записва за миналия сезон, се повишават до над 110 милиона евро. Ювентус би трябвало да заяви публично всичките си финансови резултати за последния акция 2022/23 по-късно през септември, като упованията са сумата да набъбне.

Преди към 12 месеца управлението на „ бианконерите “ осведоми за рекордни финансови загуби на стойност от 240 милиона евро.

Положението в Ювентус не е по никакъв начин цветущо, откакто клубът бе упрекнат в противозаконни финансови облаги от прехвърляния на играчи и „ фалшифицирани финансови бумаги “, което докара до съществени загуби в клуба, както и за лишаване на точки от актива на „ бианконерите “ през миналия сезон.

На фона на всички тези премеждия холдингът Exor, който е притежател на Ювентус, обмисля продажбата на клуба, като компанията-собственик ще се отдръпна от гранда от Торино, откакто бъде открит покупател.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР