Ювентус може да се окаже изкушен да продаде Стефан Лихтщайнер

...
Ювентус може да се окаже изкушен да продаде Стефан Лихтщайнер
Коментари Харесай

Марсилия натиска яко за славен, но ненужен ветеран от Юве

Ювентус може да се окаже изкушен да продаде Стефан Лихтщайнер още през януари, защото към швейцарския деец сериозен интерес демонстрира Олимпик Марсилия.

По принцип 33-годишният състезател е с изтичащ контракт и при отварянето на зимния трансферен прозорец можа да договаря с други клубове, както и да подпише прелиминарен договор. Първоначалният проект бе Лихтщайнер да приключи сезона при „ бианконерите”, а по-късно да си тръгне като свободен сътрудник.

Със сигурност торинци не възнамеряват възобновяване на контракта му, но може да им се открие опция да приберат пари за него. Марсилия желае да вземе играча допустимо най-бързо и явно е подготвен да влага рационална трансферна сума.

През януари Лихтщайнер ще навърши 34 години. Той брани цветовете на Юве от лятото на 2011 година, когато мина при тях от Лацио. Опитният десен бранител завоюва 6 шампионски трофеи на Италия в този интервал, а към тях прибави още 3 Суперкупи на Италия и 3 Купи на страната. През 2015-а той даже бе определен за Футболист на годината
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР