Ювентус измъкна точка от гостуването си на Аталанта в последния

...
Ювентус измъкна точка от гостуването си на Аталанта в последния
Коментари Харесай

Ювентус се изплъзна в Бергамо след гол-шедьовър на украинец

Ювентус измъкна точка от гостуването си на Аталанта в последния мач от 25 кръг в Серия А, само че това надалеч не може да успокои „ бианконерите “, защото противника има мач по-малко и може да се добере до топ 4.

Руслан Малиновский обра овациите минути, откакто се появи на терена. Той финтира брилянтно Матайс де Лихт в центъра на терена, надбяга го и по-късно принуди нидерландеца да го фаулира пред наказателното поле. Ремо Фройлер чукна топката настрана от свободния удар, с цел да отвори ъгъл на украинеца, който вкара гол-шедьовър от огромна отдалеченост.

Бразилецът Данило обаче избави точката за „ остарялата госпожа “ в добавеното време. Той стреля с глава при корнера и съумя да преодолее Марко Спортиело, който до този миг разочарова на няколко пъти Душан Влахович и Пауло Дибала.

От една страна точката задържа Юве в топ 4, а от друга Аталанта влезе в серия от 4 следващи мача без триумф. И въпреки всичко „ бергамаските “ наподобяват любимец за мястото, тъй като в дербито надиграха „ бианконерите “, макар отсъствието на основни фигури, като Йосип Иличич, Хуан Мусо, Хосе Луис Паломино и Дуван Сапата.

FT | ⌛️ | A
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР