Юристът проф. Атанас Семов изригна с гневен коментар в социалната

...
Юристът проф. Атанас Семов изригна с гневен коментар в социалната
Коментари Харесай

Проф. Семов: Ненапразнувал се народ! А лекарите се прибират с треперещи ръце

Юристът проф. Атанас Семов изригна с ядосан коментар в обществената мрежа във връзка незаконните сбирки, които българите не престават интензивно да си провеждат посред пандемията, газейки противоепидемичните ограничения.

„ Лекарите се прибират вечер с треперещи ръце у дома, а ние се чудим къде да се скрием, с цел да гуляем! Чудеса от фикция – единствено и единствено да събереш 50 хаймани в кръчмата, сакън да не остане незарегистриран великият ти рожден ден”, написа той в профила си във фейсбук.

По думите му, в последните седмици е върховен мурафет не да извадиш пари да почерпиш, с цел да уредиш ресторант, където да препикаеш закона. „ " Уредил съм ресторант” е най-кратката формула на днешната ни неадекватност…”, уточни в умозаключение той.

Ето и цялостния текст на коментара му:

Ей, ненапразнувал се народ!
Лекарите се прибират вечер с треперещи ръце у дома, а ние се чудим къде да се скрием, с цел да гуляем! Чудеса от фикция – единствено и единствено да събереш 50 хаймани в кръчмата, сакън да не остане незарегистриран великият ти рожден ден…

В последните седмици е върховен мурафет не да извадиш пари да почерпиш, а да уредиш ресторант, където да препикаеш закона… „ Уредил съм ресторант” е най-кратката формула на днешната ни неадекватност…

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР