Юристът Петър Илиев е номинацията на „Има такъв народ“ за

...
Юристът Петър Илиев е номинацията на „Има такъв народ“ за
Коментари Харесай

Петър Илиев е номинацията за премиер на Има такъв народ“?

Юристът Петър Илиев е номинацията на „ ИТН “ за поста министър-председател. Това научи импровизирано " По света и у нас ".

Днес в 17.00 часа президентът Румен Радев на най-голямата парламентарно показана партия " ИТН ". Радев съобщи, че е време българите да узнаят кой е претендентът за министър-председател и какви са същинските планове на спечелилите в изборите.

От " ИТН " оповестиха, че. За в този момент не загатват името му, само че споделиха единствено, че е добър експерт, виновен, заслужен и честен човек. От Има Такъв Народ чакат приятелския огън да бъде спрян и дружно с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме " да разградят досегашния модел на ръководство.

Припомняме, че Петър Илиев беше препоръчан за министър на правораздаването в първия кабинет, който водачът на Има Такъв Народ разгласи в деня след изборите на 11 юли.

Тогава Слави Трифонов го показа като правист, приключил магистратура в Софийския университет с цялостно отличие. Специализирал Английско комерсиално право и Право на Европейския съюз в Бъкингамския университет във Англия. Специализирал и Американско право в Ню Йорк, Съединени американски щати. Преподавател по конституционно право в СУ, лекар по право и създател на редица изявления на юридическа тематика.

Лауреат е на оценката на „ Адвокат на годината “. Говори четири езика.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР