Юристът Чавдар Стоянов, бивш преподавател по Международно публично право в

...
Юристът Чавдар Стоянов, бивш преподавател по Международно публично право в
Коментари Харесай

Осъдиха извратения юрист Чавдар, който застави мъж да прави гол лицеви опори, би го с камшик и...

Юристът Чавдар Стоянов, някогашен учител по Международно обществено право в Софийския университет, бе приет за отговорен за опит за насила и за полово посягане против двама мъже, написа Блиц.

Софийският областен съд му наложи 3-годишна условна присъда с 5 години изпитателен период.

Скандалът със Стоянов гръмна през 2015 година, когато той бе уволнен по искане на 120 студенти. Те събраха подписи, откакто техен сътрудник се оплака, че преподавателят му отправял полови подмятания и го карал да прави лицеви опори гол до кръста, с цел да му даде легализация.

През юли м.г. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт против Стоянов, който бе измамен под отговорност за насила на Г. И. и за осъществени дейности на полово задоволство с К. Л. Зад буквите и в двата случая стоят мъже.

Според обвиняването Г. И. си търсел спомагателна работа, а преподавателят Стоянов желал да си наеме човек за персонална защита. При среща на двамата Стоянов декларирал на Г. И., че е бисексуален и го излъгал, че работи и като прокурор. 

На втора среща преподавателят хванал Г. И за бедрото и се опитал да го прегърне, по тази причина мъжът решил, че се отхвърля от работата. Стоянов му се обадил по телефона и го заплашил, че ще го бие с бич и че ще го набеди пред прокуратурата, че го е нападнал преди трима очевидци.

К. Л. също трябвало да бъде нает за телохранител, само че в този случай Стоянов го завел в апартамент. Накарал го  да се съблече и да направи 50 лицеви опори. Мъжът приел, тъй като считал, че това е част от изпита за работа. Внезапно Стоянов почнал да го шиба с бич по гърба и да мастурбира. Не спрял, до момента в който не удовлетвори половото си предпочитание
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР