Юрген Клоп вече е на по-малко от два месеца от

...
Юрген Клоп вече е на по-малко от два месеца от
Коментари Харесай

5 мениджъри, които Ливърпул може да наеме, след като Роберто Де Зерби и Шаби Алонсо отпаднаха

Юрген Клоп към този момент е на по-малко от два месеца от това да се сбогува с Ливърпул - а почитателите към момента не знаят кой ще го замести.

През 67-те дни след бомбардировъчното известие на Клоп, Червените назначиха нов състезателен шеф в лицето на Ричард Хюз, видяха притежателите Fenway Sports Group (FSG) да назначат първия си основен изпълнителен шеф на футбола в лицето на Майкъл Едуардс и завоюваха Carabao Купа – само че огромният въпрос към момента стои огромен.

Бившият полузащитник на Ливърпул Шаби Алонсо беше горещият любимец за правоприемник на Клоп, като неговият тим Байер Леверкузен се радваше на непобеден сезон по време на невероятната му втора акция в клуба. Но Алонсо, чийто тим е на три мача от спечелването на купата в Бундеслигата и има очаквания за требъл, отхвърли опцията да напусне и ще остане в Леверкузен най-малко още един сезон.

Дали Ливърпул към този момент е решил за него остава незнаен, само че някой, от който не се интересуват, е Роберто Де Зерби, който доста привържен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР