Юрген Клоп сподели своето мнение, че през този сезон ще

...
Юрген Клоп сподели своето мнение, че през този сезон ще
Коментари Харесай

Клоп: Има 6 или повече конкуренти за титлата в Англия

Юрген Клоп показа своето мнение, че през този сезон ще има надалеч повече съперници за купата във Висшата лига спрямо предходната акция.

В обстойно изявление пред „ Скай Спортс “ мениджърът на Ливърпул засегна редица тематики, измежду които нямаше по какъв начин да не бъде и тази за любимците за купата в Англия.

„ Бих споделил, че има най-малко 6 тима, които ще си оспорват купата. Евертън, да вземем за пример, се пробваха да останат амбициозни. Те свършиха много работа на трансферния пазар и чакам занапред да привлекат още може би двама. Ще са още по-добър тим спрямо предишния сезон “, съобщи Клоп.

„ Не знам от кое място хората са толкоз несъмнено, че Арсенал няма да се намесят в битката, както и Челси след назначението на Лампард и свежите хрумвания, с които той идва. Да, Челси нямаше по какъв начин да са дейни на трансферния прозорец, само че те имат опция да употребяват всичките момчета, които са били чартърен всички тези години. Сега Ейбрахам се върна и тимът им е страховит “.

„ Нямам време, с цел да върша ретроспекция към последните години в Ливърпул. Страхотни моменти имахме досега, само че би трябвало да гледаме напред и да работим, с цел да имаме още сходни “, приключи немският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР