Юрген Клоп и Жозе Моуриньо продължават с хапливия тон, независимо

...
Юрген Клоп и Жозе Моуриньо продължават с хапливия тон, независимо
Коментари Харесай

Клоп за Моу: Една от целите в живота ми е да го накарам да се усмихва

Юрген Клоп и Жозе Моуриньо не престават с хапливия звук, без значение че сезонът в Англия към момента даже не е стартирал. През миналите дни мениджърите на огромните противници Ливърпул и Манчестър Юнайтед не пропущат да се предизвикат. Преди години Клоп съобщи, че в никакъв случай не би дал толкоз доста пари единствено за един футболист и визираше Пол Погба. Сега обаче германецът счупи трансферния връх за вратар с привличането на Алисон, а през зимата стори същото и със бранителя Вирджил ван Дайк, поради което призна, че е трансформирал мнението си. Моуриньо незабавно употребява случая, с цел да каже, че е занимателно да гледа по какъв начин Клоп се е трансформирал. Португалецът даже изрече мнение, че в този момент мърсисайдци би трябвало наложително завоюват купата с тези вложения, което беше признато като психически напън.

“Да, Моуриньо сигурно се пробва малко да ни изнерви, само че това е нормално”, съобщи мениджърът на Ливърпул пред Sky Sports.

“Чух обаче също по този начин, че за него съм бил занимателен, а една от най-големите цели в живота ми е да го накарам да се усмихва. Не се случва толкоз постоянно, само че когато въпреки всичко става поради Ливърпул - отлична работа!”, продължи Клоп.

“В предишното бях казвал някакви неща. Не помня какви тъкмо, само че помня добре какво бях споделил за прехвърлянето на Погба. Никога не бих приказвал за Манчестър Юнайтед, в случай че някой не ме помоли да го направя. Също по този начин съм вежлив, че да отговоря, в случай че ме попитат нещо по тази тематика. Това не постоянно е най-умното нещо, само че и нямам никакъв проблем с казаното от Жозе. Живеем в свободен свят и всеки може да приказва каквото си желае.

Jose Mourinho finds it "funny " that Jurgen Klopp has changed his mind about spending big. pic.twitter.com/qTvFsgxcQV
— ESPN FC (@ESPNFC) July 27, 2018
Даже е по-добре, в случай че той се радва за нашите прехвърляния. Ние обаче сме наясно, че това не значи, че автоматизирано ще печелим постоянно.

Манчестър Юнайтед разполага със мощен тим и ще го направи още по-силен през идващите две седмици. Те към този момент са мощни - колкото Манчестър Сити и Тотнъм
Арсенал и Челси имат нови мениджъри, само че и те ще бъдат равнище - плюс още няколко тима - поради което нашата задача в този момент е да се подсилим. Точно това се стараем да създадем, само че то би трябвало да се получи и на терена, а освен на трансферния пазар. Искаме непрекъснато да демонстрираме мощна игра и ще забележим до каква степен ще ни води това. А развиването значи да играеш по-добър футбол, да си по-постоянен и в това време забавен за публиката по някакъв метод. Ние сме Ливърпул, а този клуб значи футбол. Мога да кажа, че ще опитаме всичко по силите си, с цел да бъде допустимо най-успешни като тим, а в края ще видим”, приключи Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР