Юп Хайнкес официално бе представен като треньор на Байерн (Мюнхен).

...
Юп Хайнкес официално бе представен като треньор на Байерн (Мюнхен).
Коментари Харесай

Юп Хайнкес: Уверен съм, че Байерн може да се върне на победния път

Юп Хайнкес публично бе показан като треньор на Байерн (Мюнхен). 72-годишният експерт застава отпред на " баварците " за четвърти път в своята кариера. Договорът на наставника е до края на сезона, а той заменя на поста Карло Анчелоти. Италианецът бе уволнен след слабите резултати на немския исполин от началото на сезона.

 Снимка 316865
Източник:

" Ситуацията е сложна, а тимът е в развой на смяна. Има доста контузени в състава. Това са все проблеми, само че аз знам какво да поправям и знам каква работа имам да свърша. Уверен съм, че можем да се върнем на победния път. Байерн има нужните качества, с цел да покаже друго лице.

 Официално: Юп Хайнкес пое Байерн (Мюнхен)
Официално: Байерн (Мюнхен) има нов треньор!

Специалистът ще води тима до края на сезона

Не се завръщам в специалността. Това е по-скоро услуга, която върша на другари. Искам да направя отбор, в който всеки да оказва помощ на другия и всички да бъдат задружни ", съобщи Хайнкес.

" Хайнкес бе най-хубавото решение, което можехме да вземем в този миг. Така си даваме време в клуба да подредим всичко и да представим новия треньор до 1 юли ", разгласи президентът на " баварците " Ули Хьонес.

 Снимка 316866
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР