Юношите на ЦСКА до 15 години завършиха сезона в Югозападната

...
Юношите на ЦСКА до 15 години завършиха сезона в Югозападната
Коментари Харесай

ЦСКА U15 загря с разгромна победа за Републиканското първенство

Юношите на ЦСКА до 15 години приключиха сезона в Югозападната зона на Елитната група с разгромна победа със 7:0 против Спортист 2009 (Своге). Двубоят се игра въз основата в Панчарево, пишат от клуба на уеб страницата си.

Тимът, воден от Христо Марашлиев, пропусна невероятни благоприятни условия за гол преди да излезе напред в резултата 34-та минута, когато прецизен бе Цветелин Стоичков. Централният бранител Мартин Аврамов удвои от фаул в 39-та минута, Цветомир Цанев направи преднината класическа четири по-късно, а в 45-та и 61-та Аврамов означи още два гола и оформи хеттрика си. В 73-та минута Георги Манев се разписа за 6:0, а в 75-та Данаил Стойчев вкара седмия гол в мача.

След края на дуела делегатът на срещата Георги Славчев връчи купата за второто място в Югозападната зона на отбора ни и пожела на възпитаниците на Христо Марашлиев триумф по време на Републиканското състезание. Жребият, в който са включени най-хубавите 16 тима от четирите зони на Елитната група до 15 години, ще се тегли на 4 юни (понеделник). На 7 юни (четвъртък) ще се играят първите мачове от 1/8-финалите, а реваншите ще се състоят на 10 юни (неделя), приключват от " Армията ".

 Димитър Пенев: Не съм счетоводител, с цел да разясня формата на Първа лига, в ЦСКА деликатно да избират треньора
Стратега: Не съм счетоводител, с цел да разясня формата на Първа лига, в ЦСКА деликатно да избират треньора

" Да няма след това такива извинения, че някой е играл в тима, тъй като е прочут на треньора "

ЦСКА - Спортист 2009 7:0

Голмайстори: Мартин Аврамов (3), Цветелин Стойчков, Цветомир Цанев, Георги Манев, Данаил Стойчев

Стартов състав: Ивайло Илиев (в), Александър Бучков (к), Мартин Аврамов, Димо Славов, Георги Иванов, Алоай Рамадан, Цветелин Стоичков, Данаил Стойчев, Христо Арсов, Стелиън Георгиев, Цветомир Цанев

Резерви: Константин Касабоков (в), Мартин Сотиров, Цветомир Йорданов, Иван Бакалски, Георги Манев

Старши треньор: Христо Марашлиев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР