Юношата на ЦСКА Димитър Маймунков използва трибуната на Sportal.bg, за

...
Юношата на ЦСКА Димитър Маймунков използва трибуната на Sportal.bg, за
Коментари Харесай

Маймунков се разкая пред Sportal.bg: Съжалявам, дано намалят наказанието ми

Юношата на ЦСКА Димитър Маймунков употребява трибуната на Sportal.bg, с цел да се извини за непристойното си държание след края на дуела Сливнишки воин - Рилски състезател преди две седмици, приключил при резултат 2:1 в интерес на гостите от Самоков. Маймунков, който сега пази цветовете на отбора от Сливница, налетя да бие основния арбитър Благой Манов, а няколко дни след опита за разпра Зоналният съвет на БФС спря правата му за една година. Младият състезател призна грешката си и съобщи, че наказването му е заслужено. Надеждата на Димитър е, че въпреки всичко от футболната ни централа ще уважат жалбата му и ще понижат наказването му на половин година.

“Първо желая да се извиня на целия спортно-технически щаб на Сливнишки воин за нещата, които предизвиках на клуба. Всичко е в негов ущърб и в последна сметка не реализирах нищо положително. Съжалявам за постъпката си. Втори път няма по какъв начин да се случи. Станалото обаче е станало и аз не мога да върна нещата обратно. Веднага след края на мача, още под душовете, осъзнах какво съм направил и какви последици ме чакат. Наказанието ми е заслужено. Единствено се надявам, че въпреки всичко ще удовлетворят молбата ми и ще понижат глобата до половин година, с цел да мога да играя. Благодаря на моите съотборници, треньори и управлението на клуба, че ме поддържаха в този тежък момент”, разкая се Маймунков в студиото на Sportal TV (разказа му за случая в Сливница гледайте след 14-ата минута в прикаченото видео).

“Смея да настоявам обаче, че основният арбитър безусловно преднамерено бе решил, че няма да спечелим този мач. За удар без топка не бе отсъдена 200-процентова дузпа при започване на мача, а реферът бе на пет метра. В 12-ата демонстрира единствено жълт картон за брутално влизане в краката на наш бранител от страна на Петко Петков, а малко по-късно, при ново жестоко негово нарушаване, не го гони. В края на мача пък 3-метрова засада не се маркира, страничният е изостанал несъмнено с 10 метра и Петков бележи за 2:1, откакто в началото ние сме повели в резултата. При обоснован негов червен картон при започване на мача въобще нямаше да се стигне до втори гол в нашата врата и последвалите сцени”, ядосва се юношата на 31-кратния първенец на България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР