Юношата на Арсенал и младежки национал на Ирландия Конър Хендерсън

...
Юношата на Арсенал и младежки национал на Ирландия Конър Хендерсън
Коментари Харесай

Юноша на Арсенал пропуска гостуването на Пирин срещу Витоша

Юношата на Арсенал и юношески национал на Ирландия Конър Хендерсън ще пропусне и гостуването на Пирин в неделя на Витоша Бистрица. Треньорът на " орлетата " Милен Радуканов изрази страдание, че няма да може да употребява Хендерсън. Той обаче е обратно с подготовката, има и проблеми с контузия. Срещата ще пропусне и Даниел Младенов, който е отхвърлен от тима. Младенов отхвърли да е запаса в мача с Лудогорец и по тази причина се стигна до дисциплинарната глоба.

Всички други са на линия за гостуването на Витоша, което съвсем несъмнено в неделя ще бъде на новия стадион в село Бистрица.

" Очаква ни тежък мач. Не може ние да сме любимци против който и да било в първа лига. Трябват ни точки, мисля че няма да подценим противника. За мен случая Дани Младенов е завършен на този стадий ", разяснява Радуканов на брифинга преди неделния мач.

" Орлетата " ще получат и поддръжка и от почитателите си за мача с Витоша. В 15.00 часа потегля безвъзмезден рейс, подсигурен от ултрасите на Пирин за това посещение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР