Юмруци, лакти, бутане, хапане и тук-таме по някоя обидна квалификация

...
Юмруци, лакти, бутане, хапане и тук-таме по някоя обидна квалификация
Коментари Харесай

Юмруци, хапане и уроки: Жените станаха мъже в ''Игри на волята''

Юмруци, лакти, побутване, хапане и тук-таме по някоя обидна подготовка белязаха следващата борба за територия в " Игри на волята ". По-интересното тук обаче беше, че всичко това се случи сред най-нежните в надпреварата - близначките, Америя-Мира и Марешка.

Участието на последната е под въпрос, само че не и думите ѝ. " Имам възприятието, че някой ни урочаса ", показа пред камерите Марешка. 

И в действителност - първо Йоана пожела да напусне риалитито поради проблеми с ръката, а по-късно проблеми още веднъж с ръката имаше и Бояна, която се върна от медицински обзор с шина и обездвижена. 

И до момента в който държанието на Бояна накара мнозина от феновете да я обвинят, че по-скоро бяга от борби, то при войнът Марешка най-после нещата се оказаха сериозни. Продължаването ѝ е под въпрос поради контузиите в борбите за територии.

Така с доза характерен женски реваншизъм и спортна завист дамите потвърдиха, че са не по-малко мощни от мъжете. Нещо повече - в идната капитанска борба една против друга ще се изправят още веднъж три дами.

Междувременно в племето на Траките към този момент лагерите не са 2, а сякаш всеки играе самичък за себе си. Но едно е ясно - всички се нервират на Добрин и непрекъснатото му говорене за популацията на рибите, при все това самият той яде риба. 

Сензационното овакантяване на Георги от Прабългарите не докара до сближение на племето. Дори в противен случай - обрисуват се нови лагери, откакто Стоян изобличи Юлиян за това по какъв начин е заговорничил, с цел да изгонят първо дамите. 

Всичко за " Игри на волята " гледай тук! 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР