Юлиян Инджов повече няма да бъде част от управлението на

...
Юлиян Инджов повече няма да бъде част от управлението на
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Инджов проговори след раздялата си с ЦСКА

Юлиян Инджов повече няма да бъде част от ръководството на ЦСКА. Бизнесменът съобщи безплатно своите акции от 38.1%, които държеше. Това се случи на Общото заседание на „ армейците “.
Той приказва особено за bTV, където уточни аргументите, заради които се отдръпна от ръководството на „ алените “. Бившият към този момент началник означи, че нямат обща визия за развиването на клуба със семейство Ганчеви. Той беше акционер в столичния клуб от 2015 година.
„ Взехме това решение по взаимно единодушие. Понякога нямаме обща визия за развиването на клуба. Това е обвързвано и със градежа на стадион „ Българска Армия “. Според мен стадионът би трябвало да се построи от страната или от Общината, това не е обект, който е в центъра на София и би трябвало да се построява от частни лица, без значение дали е футболен клуб. “
„ Разделям се с най-приятелски усеща с клуба. Той се развива обичайно, не бих споделил, че е по този начин, както им се желае на почитателите, само че поради присъединяване на семейство Ганчеви е в борбата за първото място в шампионата. Не, не сме имали никакви търкания със семейство Ганчеви. И от наша, и от тяхна страна, нямаме нито неприятни усеща, нито неприятни мисли. Напротив, оказваме помощ си и в бъдеще “, добави предприемачът.
„ Прехвърлям моите акции безплатно. Строежът на стадиона би трябвало да се случи, въпросът е по какъв път. Проблемът е доста по-дълбок, това е държавна политика. Все още не съм схванал да има частни игрища в България, те са или общински, или държавни. Ако стане частен стадион, не знам тогава тези, които са с държавните би трябвало да се запитаме дали това не е държавна помощ? Държавата би трябвало да се грижи за спорта и да оказва такава помощ. Трябва всички да са равнопоставени. Не знам кой застава на мое място, това решение на новото акционерно болшинство “, приключи Инджов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР