Юлия Навални, вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални, поиска

...
Юлия Навални, вдовицата на руския опозиционен лидер Алексей Навални, поиска
Коментари Харесай

Съпругата на Навални: Путин измъчва тялото на Алексей 



Юлия Навални, вдовицата на съветския опозиционен водач Алексей Навални, изиска през днешния ден съветските управляващи да предадат тялото му за заравяне и упрекна " демоничния " съветски президент Владимир Путин в " мъчения " на натрупа му.

В шестминутно видео, оповестено в YouTube, Навални упрекна Путин, че държи тялото на брачна половинка й " за пленник " и сложи под въпрос християнската религия на Путин, която той постоянно проповядва.


Майката на Навални, Людмила, сподели през вчерашния ден, че съветските следователи са отказали да освободят тялото му от моргата в отдалечения арктически град Салехард, тъй като е отказала да го погребе без обществено заравяне. Тя сподели, че офицерът й е споделил, че би трябвало да се съгласи с техните претенции, защото тялото на Навални към този момент е почнало да се разлага.

Сътрудниците на Навални споделиха, че управляващите са го заплашили да го погребат в отдалечената затворническа колония, където е умрял, в случай че фамилията не се съгласи с техните условия. Юлия Навални твърди във видеото, че Путин е персонално виновен за това и че " мъчи " Навални и след гибелта му, както го е правил приживе.

„ Вече знаехме, че религията на Путин е подправена. Но в този момент я виждаме по-ясно от всеки път “, сподели Навална, облечена в черно. „ Никой същински християнин не би могъл да направи това, което Путин прави в този момент с тялото на Алексей “, добави тя.

След завръщането си на президентския пост през 2012 година Владимир Путин се показва като бранител на обичайните, консервативни полезности против това, което той разказва като корозивен западен демократизъм. Той също по този начин акцентира близостта си с Руската православна черква и постоянно се появява на празнични церемонии и приказва за своята религия.

Навална сподели, че брачният партньор й е бил набожен християнин, който ходел на черква и постил по време на Великия пост, даже когато бил в пандиза. Тя добави, че политическата му интензивност е въодушевена от християнските полезности. — Върнете ни тялото на брачна половинка ми. Искаме да създадем заравяне и да го погребем по човешки метод, в земята, както е признато в православното християнство “, приключва тя във видеото.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР