Юлия, дъщерята на бившия шпионин Сергей Скрипал, е била изписана

...
Юлия, дъщерята на бившия шпионин Сергей Скрипал, е била изписана
Коментари Харесай

Дъщерята на бившия шпионин Сергей Скрипал е изписана и скрита на сигурно място

Юлия, дъщерята на някогашния разузнавач Сергей Скрипал, е била изписана нощес от болничното заведение в Солсбъри и се намира на несъмнено място. Това заяви през днешния ден болничната администрация. На фона на взаимните обвинявания за отравянето на семейство Скрипал, съветското посолство на Острова изиска доказателства, че 33-годишната Юлия не е подложена на насила.


Двамата пациенти са се повлияли добре от лекуването, уточни болничната администрация и даде първи детайлности. Невротоксинът е атакувал съответни ензими, нервите са блокирали, стигнало се е до гадене и халюцинации, показаха лекарите.

Първата им грижа е била да подсигуряват дишането и кръвообращение. Пациентите са били поддържани до момента в който не изработят ензими, които да заместят изумените от отровата.
Кристин Бланшард - медицински шеф на болничното заведение в Солсбъри: Юлия изиска усамотение от медиите и желая да подчертая нейното искане. Искам да ѝ пожелая всичко положително. Това не е краят на лекуването, само че е забележителен миг. Баща ѝ също се възвръща. В петък разгласих, че той към този момент не е в сериозно положение. Въпреки че се възвръща по-бавно от Юлия, ние се надяваме, че той ще може да напусне болница в подобаващия миг.
Британският министър председател Тереза Мей оцени напъните на болничния личен състав.
Тереза Мей - министър председател на Англия: Приветствам обстоятелството, че Юлия Скрипал е изписана от болница. Пожелавам ѝ триумф в продължаващото възобновяване и бих желала да изразя голяма признателност към личния състав на болничното заведение в Солсбъри, които се грижат за нея и татко ѝ.
Поздравяваме Юлия за оздравяването ѝ, само че желаеме незабавни доказателства, че не се нарушава свободната ѝ воля, реагира в Туитър съветското посолство на Острова.

Никой няма информация за Юлия, съобщи пред Интерфакс нейната родственица Виктория Скрипал. Тя заяви, че е получила сведения от Англия, че скоро Юлия ще даде конференция, на която ще изиска политическо леговище, само че не можа да посочи в коя страна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР