Юлиан Вергов влиза в продължението на култовия сериал Най-успешният български

...
Юлиан Вергов влиза в продължението на култовия сериал Най-успешният български
Коментари Харесай

Новият сезон изпокара звездите от „Под прикритие“

Юлиан Вергов влиза в продължението на паметния сериал

Най-успешният български сериал „ Под прикритие “ се завръща с шести сезон, оповестиха от Българска национална телевизия. Снимките ще стартират още тази година, а на екран продължението на паметната кримка ще бъде чак следващата година. Новината към този момент съумя да изпокара част от актьорския състав и се разбра, че доста от обичаните на феновете герои няма да вземат участие в новия сезон.

Знакови имена като Михаил Билалов, който помним в ролята на топмафиота Джаро, както и Мариан Вълев, който изигра Росен Гацов-Куката, още веднъж ще бъдат основни настоящи лица. За страдание, Захари Бахаров, който се трансформира в звезда №1 на България поради ролята си на боса Иво Андонов, няма да вземе присъединяване поради многото си задължения. В шести сезон влиза Юлиан Вергов, като от продукцията не издават тъкмо какъв ще бъде неговият облик и дали ще е от страната на мафията или на полицията. Досега Вергов не бе взел участие в сериала и това ще бъде първата му роля на дребния екран след абсурда с битата актриса Диана Димитрова, с която се съдят.

Стана ясно още, че и екранният комисар Попов, в чиято роля бе Владимир Пенев, ще се включи в продължението. Новият сезон ще има предистория и по тази причина героят на Билалов – Петър Туджаров-Джаро, който беше погубен в последната серия на пети сезон, ще излезе още веднъж на дребния екран. Епизодите ще бъдат снимани в София, по Черноморието, както и във Франкфурт и Малта. Сценаристи на сериала са Борислав Захариев, Ваня Николова, както и журналистът Слави Ангелов, а режисьор ще бъде Виктор Божинов. Продуцент, както и на предходните сезони, още веднъж е Димитър Митовски, чиято е в действителност концепцията за най-успешния роден сериал, предаван в над 180 страни по света.

Не толкоз радостно одобри новината артистът Ивайло Захариев, който бе в ролята на служителя на реда под прикритие Мартин Христов. „ Защо ли не се сюрпризирам, че Българска национална телевизия отново демонстрират, че не почитат авторските права... Доколкото знам, има сътрудници артисти, които са отказали височайшата покана да вземат участие в това пробуждане на мумиите, наречено шести сезон, за което имат моето огромно почитание. А тъй като откогато излезе новината, има хора, които ме питаха дали ще вземам участие – не, не са ми звънели за това продължение. Може би съм доста заплашителен, тъй като си чета договорите и си знам правата, а още повече и се боря за зачитането им. Вярвам, че креативният екип, които са се събрали, са стойностни хора и могат да основат положително нещо, само че продуцентските сили на сегашната администрация на малкия екран са под въпрос “, написа Захариев във фейсбук профила си. Неговият воин бе погубен в пети сезон, само че същинската причина да не бъде потърсен за присъединяване в продължението е, че той имаше правосъдни искания към продукцията. Ивайло бе завел дело против „ Под прикритие “ и Българска национална телевизия и твърдеше, че му дължат неизплатени възнаграждения, като искът му бе на стойност 69 хиляди лв.. В последна сметка съдът реши, че малкия екран дължи на артиста едвам 2500 лв. отчисления от излъчването на поредицата в други страни.

Срещу шестия сезон въстанаха и някои от сценаристите на предходните. „ Понеже през целия ден ми звънят сътрудници и другари публицисти. Не, не пишем ние „ Под прикритие “, никой не ни е търсил, а и да беше, щяхме да откажем. Така както са създали и множеството от главните артисти, за което – отлично. Използването на марката „ Под прикритие “ е обезверен опит за ПР. Да не приказваме, че Българска национална телевизия нямат правата върху историята и героите. „ Под прикритие “ беше сполучлив и завърши като сполучлив план. Въпрос на хигиена е по този начин и да си остане “, написаха някогашните сценаристи на кримката Георги Иванов и Теодора Маркова.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР