Юлиан Константинов се е разделил с жена си Юлия, с

...
Юлиан Константинов се е разделил с жена си Юлия, с
Коментари Харесай

Юлиан Константинов пропял пак, след като се развел

Юлиан Константинов се е разделил с жена си Юлия, с която се срещат преди повече от 30 години и имат двама сина. Тази вест изненада всички предишното лято, откакто оперният артист самичък я разгласи, сякаш апропо, в предаването „ На кафе ”, където е измежду панелистите. Съвсем разумно последваха изявления по тематиката, не бяха спестени и догадките за аргументите, измежду които най-тиражираната бе невярност от страна на Юлиан.

В края на предходната година, в свое обстойно изявление Константинов внесе малко изясненост по тематиката. Покрай другите въпроси, които разяснява, оперният артист призна, че от дълго време е разтрогнал брака си. „ Случват се такива неща, само че пък има и някои доста позитивни неща от това нещо, тъй като аз де факто пропях сега, в който към този момент не живеехме дружно... Пропях с гласа, който беше моят глас. Не знам по какъв начин се случи, само че се случи ”, сподели Юлиан с усмивка.

Той „ възстановява ” гласа си преди към две години и половина, от което излиза наяве по кое време се е развел. Бившата брачна половинка на музиканта Юлия постоянно е страняла от медиите, като последно се знае, че има собствен бизнес. Юлиан пък, който преди повече от 10 години приключи кариерата си в операта, се изявяваше в разнообразни тв формати, а през днешния ден още веднъж се е амбицирал да пее на влиятелни подиуми. За неприятен шанс, таман когато се зае да връща позициите си в операта, светът бе връхлетян от пандемия. Той приключва кариерата си по ред аргументи, измежду които е и тази да се откри в родината със фамилията си и да бъдат повече време дружно. До преди този момент Юлиан непрестанно пътува, а половинката още през цялото време го следва на всички места. Изнасял е представления в „ Ла Скала ” в Милано, „ Метрополитън опера ” в Ню Йорк, „ Ковънт Гардън ”, оперите във Виена, Париж, Рим, Берлин, Барселона, Мадрид, Женева, Токио, Тел Авив, Рио де Жанейро, Буенос Айрес, Хюстън...

„ За тази специалност човек би трябвало да си е самодостатъчен. Да обича прекомерно доста себе си. Не би трябвало да се интересува, че всеки месец е на друго място. Няма дом, съвсем на всички места е чужденец. Това е едната страна, другата е, че ми мина спортния хъс ”, споделя Юлиан Константинов. Е, до преди да се разведе, е изтъквал, че зад решението му стои и желанието му да е със фамилията си.

В идващите години той се изявява в малкия екран. Между 2010 година и 2019 година взе участие в „ Байландо ”, „ Аз обичам България ”, „ Биг Брадър ”, панелист е в „ На кафе ”, а в „ Маскираният артист ” е в ролята на Шотландецът. Покрай тези занимавания, Юлиан опитва да се завърне на оперната сцена, само че към този момент не можел да пее по същия метод. Трябвало да мине много време и да постави не малко старания, с цел да се върне в положението, в което бил подготвен в действителност отново да пее. И това се случило малко след раздялата с жена му.

Оперният артист се надява, че скоро ще може да възвърне блестящата си кариера . Междувременно, той е предан родител. Единият му наследник се е насочил към волейбола и мечтае да бъде професионален състезател, като вуйчо си Пламен Константинов. Другият наследник на Юлиан учи екология и работи в уебсайт. Гордият баща не желае да въздейства на изборите им. Не знае дали това е вярно, само че не желае да ги кара да вършат неща, които не са им на сърце. „ Трудно е да си родител. За благополучие децата са ми прелестни ”, споделя Юлиан Константинов.

Музикантът признава, че е изгубил гласа си малко откакто прекратил кариерата си. „ Мисля, че значително казусът беше на психогенна основа. Обиколих доста лекари, всички вероятни експерти в тази област у нас и 95% от тях не намираха безусловно никаква причина за положението ми. Останалите 5% обявиха непосредствено, че би трябвало да се оперирам. Естествено, не ги послушах и популярност Богу, само че в действителност имаше интервал, в който беше извънредно мъчно от моето гърло да произведа глас ”, разказвал е Юлиан.

Той съумява да се възвърне, само че пък среща предизвикването да си върне формат, в която е бил преди. Сред аргументите, които е загатва, е че дълго време не е пял, само че сякаш най-много става дума за настройка. „ Най-трудното нещо, което човек може да управлява, е самият себе си. Наистина имах кошмарни години в опит да работя с пеенето още веднъж. Хората имат и упования, и в случай че ги разочароваш, ще бъдат доста жестоки с теб. Минах през целия призрачен сън да не пееш добре, а да искаш да пропееш. Това ми костваше и продължава да ми коства доста нерви и старания ”, споделя той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР