Южнокорейският министър на отбраната И Йон-суп се срещна със своя

...
Южнокорейският министър на отбраната И Йон-суп се срещна със своя
Коментари Харесай

Министрите на отбраната на Южна Корея и Австралия проведоха важна среща

Южнокорейският министър на защитата И Йон-суп се срещна със своя сътрудник Ричард Марлс в Канбера през днешния ден, с цел да обсъдят последващите ограничения от срещата на върха сред президента Юн Сук-йол и премиера Антъни Албанезе, извършена в границите на среща на НАТО през юни в Мадрид, съобщи организация Йонхап, базирайки се на публично известие на министерството на защитата на Южна Корея, заяви Българска телеграфна агенция.

Двамата виждат нуждата от усилване на двустранното съдействие, изключително в оръжейната промишленост и бойната подготвеност. Те се споразумяха да продължат с разширението на двустранните партньорства посредством формати като " две плюс две ", който включва техните министри на защитата и на дипломацията, както и разнообразни комбинирани военни учения в района, се споделя в известието.

По-специално Марлс изрази вяра за по-тясно съдействие в отбранителната индустрия и галактическия бранш, се прибавя в текста. Утре Лий и Марлс възнамеряват да посетят Джилонг, югоизточен град, където се строи линия за произвеждане на самоходни гаубици K9 на южнокорейската компания „ Хануа дифенс “.

В края на предходната година Австралия подписа контракт с Южна Корея на стойност 930 милиарда вона (709 милиона щатски долара) за 30 южнокорейски самоходни гаубици „ K9 Тъндър “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР