Южнокорейският автомобилен гигант Хюндай (Hyundai) и неговата дъщерна компания Киа

...
Южнокорейският автомобилен гигант Хюндай (Hyundai) и неговата дъщерна компания Киа
Коментари Харесай

Изтеглят в САЩ близо 3,4 милиона коли поради опасност от пожар

Южнокорейският авто колос " Хюндай " (Hyundai) и неговата дъщерна компания " Киа " (Kia) изтеглят съвсем 3,4 милиона транспортни средства в Съединени американски щати, с цел да бъдат ремонтирани заради риск от възникването на пожар в мотора, съобщи Асошиейтед прес.

" Хюндай " и " Киа " предлагат на притежателите на тези транспортни средства да не ги паркират на закрито, до момента в който не бъдат отстранени дефектите.

Опасността от пожар поражда, защото от модула за антиблокиращата спирачна система (ABS) може да се получи теч на спирачна течност и да последва късо съединяване. До възпламеняване на транспортното средство може да се стигне освен, когато то е в придвижване, само че даже и когато е паркирано. Това излиза наяве от документи, които са огласени от управляващите в Съединени американски щати, откакто са им предоставени от " Хюндай ", показва АП.

Изтеглянето на транспортните средства, които би трябвало да бъдат ремонтирани, включва разнообразни модели на " Хюндай " и " Киа ", създадени сред 2010 година и 2015 г. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР