Южнокорейският актьор О Йон-су спечели първата за страната си, за

...
Южнокорейският актьор О Йон-су спечели първата за страната си, за
Коментари Харесай

Кой е хипи дядото О Йон-су, донесъл първия Златен глобус на Южна Корея

Южнокорейският артист О Йон-су завоюва първата за страната си, за което бе приветстван вкъщи и в чужбина, макар рецензиите към уредниците на церемонията поради неналичието на многообразие, съобщи Ройтерс.

77-годишният О Йон-су получи оценката за най-хубав артист в поддържаща роля в телевизионна поредност за превъплъщението си в облика на О Ил-нам или състезател 001 в хитовата поредност "Игра на калмари " на стрийминг платформата Нетфликс. Така той става първият южнокореец с премия "Златен глобус ".

's O Yeong-su wins the for Best Performance by a Supporting Actor in a Series, Limited Series, or Television Movie.
— Variety (@Variety)
О Йон-су надви за наградата над по-известни в интернационален проект артисти като Били Кръдъп за "Сутрешното шоу " и Киърън Кълкин за "Наследници ".

Тазгодишната гала за премиите "Златен глобус " мина без нормалните искра и фанфари. Актьори, режисьори и кино студиа всеобщо пренебрегнаха оценките, а телевизия Ен Би Си се отхвърли от излъчването на наградното шоу. Бойкотът е последица от години на оспорвани практики на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, която ги присъжда, упреквана в редица дефекти, вариращи от корупция до расизъм и неналичието на чернокожи членове в редиците X. В резултат на това 79-ите награди "Златен глобус " бяха раздадени на 90-минутно частно събитие в хотел "Бевърли Хилтън " в Бевърли хилс, а призьорите бяха оповестени на уеб страницата на организацията и в обществените мрежи.

"След като чух новината, за първи път си споделих: "Ти си добър вид ", се показва в изказването на О Йон-су, публикувано от Нетфликс.

"Вече не ние сме в света, а светът е в нас. Прегръщайки уханието на нашата просвета и любовта към моето семейство, благодаря на всички вас по света. Желая ви прелестен живот ", добавя артистът.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР