Южнокорейски служители са използвали изкуствен интелект, за да изчислят теглото

...
Южнокорейски служители са използвали изкуствен интелект, за да изчислят теглото
Коментари Харесай

Колко тежи: Претеглиха Ким Чен Ун чрез изкуствен интелект

Южнокорейски чиновници са употребявали изкуствен интелект, с цел да изчислят тежестта на севернокорейския водач Ким Чен Ун.

„ Той изглеждаше изтощен с ясни тъмни кръгове към очите си по време на обществената си поява на 16 май и беше изчислено, че тежи над 140 кг съгласно разбора, направен от изкуствен интелект “, сподели Ю Санг-бум, член на парламентарната комисия по разузнаването в Сеул.

Той не разкри какъв тъкмо програмен продукт е бил употребен, само че данните посочили, че севернокорейският водач страда от " тежко разстройство на съня ". Според отчет на разузнаването, Северна Корея интензивно събира най-новата здравна информация за лекуване на бодърствуване за своите висш лидер.

Шпионската организация на Южна Корея следи опцията Ким Чен Ун да попадне в „ циничен кръг “ на нараснала взаимозависимост от алкохол и никотин и да изпитва влошаващо се бодърствуване поради огромното количество задгранични цигари и закуски, които се доставят в Пхенян.

Солидната фигура на севернокорейския водач притегли световен интерес, откогато той стана водач на страната преди съвсем десетилетие.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР